in South Africa

31. Maj
160km fra farm til Calitzdorp
b
Inden jeg kørte blev jeg bedt om at skrive en hilsen i familiens gæstebog, det lader til at man lægger lidt ære i at huse folk. På vejen ud, med tasken fuld af tørret vildt-kød fra eksotiske nyskudte dyr, lagde jeg mærke til at der ved indkørslen var et “No fuel” skilt, jeg er angiveligt ikke den første person der er kommet i klemme på den lange øde strækning.
Kørte i sidevinden fra vest hele formiddagen, et tegn på modvind senere. Da jeg nåede enden af den lange snorlige vej ved foden af ‘Swarteberg’ var jeg bange for at jeg skulle køre flere tusinde meter op i luften, bjergene stod som en mur foran mig.

image

Vejen der sniger sig ind gennem kløften var noget af det vildeste jeg har oplevet indtil videre. Jeg var ved at vælte af Victoria af ren eufori over at cykle med  kilometerhøje lodrette klippevægge på begge sider af vejen.

image

Da jeg kom ud på den anden side stod den på modvind de sidste 90km, jeg cyklede hele dagen stort set uden at stoppe og imponerende nok uden at forbande vinden højlydt, et af Afrikas sidste desperate forsøg på at stoppe mig og Victoria.

image

Solen nåede selvfølgelig at gå ned inden vi var fremme, det har været en meget meget lang dag. Jeg kunne kkke undgå at blive lidt rørt det sidste af turen, et eller andet sted oppe i den følsomme del af min hjerne er man ved at være bevidst om at vi nærmer os, det skulle fejres med lidt våde øjne.

image

Mens jeg gik fra det lille hostel op til byen for at købe ind, var der et røveri i hostelet. Den eneste ansatte blev forsøgt voldtaget, da jeg kommer tilbage er der politi og ejeren står og forsøger at trøste sin ansatte. Da jeg nu engang var eneste gæst blev jeg tilbudt at få pengene tilbage og finde et nyt sted, men valgte at blive her. Jeg blev mindet om at låse alle døre og ikke åbne for nogen, da den ansatte fik fri, og ejeren tog hjem var jeg nemlig alene på stedet. De havde ikke rørt Victoria. “it happens all the time in South Africa” fortalte ejeren mig.

2 kommentarer til “in South Africa

  1. Ciao bello. Che belle foto e che natura! Hai scelto una bella strada. Triste con l’impiegata del hostel e triste che la criminalità sia considerata normale. Capiamo che sei commosso di stare per raggiungere la meta. Ma devi essere orgoglioso di quello che hai fatto. Un bacione da mamma e papà

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s