Ikke nu, please

31. Maj
126km fra Calitzdorp til Barrydale
Det må bare ikke gå galt nu. Regnen kulden, bjergene og vinden kom idag som forventet. Min krop er bare gået stykker, den kan ikke mere. Dagen igennem har jeg haft det ad helvedes til, maveproblemer, kvalme og bare været ualmindeligt svag.

image

Dagen lagde ud med en modbydelig stigning og herfra kunne jeg bare ikke mere. Regnen var ikke det værste, men kulden er ikke sjov. Vinden er selvfølgelig forfærdelig. Det gik så skide langsomt jeg var ved at falde om hele dagen.

image

Op og ned, op og ned hele dagen. Kørte i laveste gear, otte kilometer i timen ned ad bakke og kunne ikke træde hårdere. På stigningerne kunne jeg knapt køre stærkt nok til at holde balancen. Det har virkelig været ulideligt.

image

Det blev selvfølgelig igen mørkt inden jeg nåede frem på trods af den korte distance. Med et par kilometer igen passerede en bil mig, to minutter senere kom den tilbage, de flinke kører havde set mig og sagde at sådan kunne jeg ikke fortsætte, jeg ville aldrig nå frem. Overvejde kraftigt deres tilbud om at hoppe ind i deres bil, men det havde jeg fortrudt for evigt.
Victorias baghjul er begyndt at ekse helt vildt igen efter uhelder med sodavandsflasken for et par dage siden.

Folk der har set min statistikside må kunne regne ud hvad malet er, selvom der virker lidt umuligt hvis jeg ikke får det bedre.

6 kommentarer til “Ikke nu, please

 1. Hej Ingmar
  Som Lovet er du hermed inviteret på Flæskesteg hos min bror på søndag,
  Han bor i Cape Town… er i Sverige nu, men kommer hjem til Cape Town i weekenden.
  Jeg sender hans adresse på Facebook.
  Rigtig Godt Gået

  Fam. Rehn

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s