Om turen

I starten af 2015 besluttede jeg at jeg at jeg ville skynde mig at opnå og opleve nogle af de ting jeg med stor sandsynlighed bliver for gammel til meget snart hvis livet fortsat passerer med den hast det har indtil nu. Én af disse ting er at cykle fra København til Cape Town i Afrika, den 15.000 km, eller 4,5 Tour de France, lange tur bringer mig efter planen gennem 20 lande, 12 i Europa og otte i Afrika. På turen vil jeg overnatte i mit telt i naturen, hos venlige mennesker på vejen og på hostels og hoteller hvor andet ikke er muligt.

Ruten bliver i store træk som nedenstående:

ruten

Hvis du tilfældigvis befinder dig et sted på ruten, eller kender nogen der gør så må du meget gerne kontakte mig!

7 kommentarer til “Om turen

 1. Hej 🙂

  Jeg arbejder i samme firma som din far, og har hørt om din sej tur til Cape Town.

  Jeg kan se du skal igennem Makedonien, og vil derfor gerne hjælpe med ophold eller evt. andet mens du passerer landet :). Jeg bor i Danmark så det bliver min Far der kan aflevere nøgle hvis du var interesseret at sove i Ohrid?

  På grænsen ved Albanien hvor du formentlig skal forbi arbejder min onkel og de har fået besked om at du kommer forbi med cykel :).

  Du må meget gerne skrive din telefon nr. – her er min +4531222586.

  Skriv endelig hvis der er andet vi kan gøre 🙂 GOD TUR!!!!

  Andrijana

  Like

 2. Hej Ingmar, om du passerar Nairobi så kanske du vill träffa lite lokala cyklister här (kanske en mtb-tur för lite omväxling) – ring mig (+254-716 198 269) och kolla in fb kenya cyclists. Hojta också till om du behöver någonstans att bo!
  God tur så länge,
  Hälsningar,
  Åsa (fick tips om dig från en dansk kollega)

  Like

 3. Hej Ingmar, jeg har hørt/læst om din spændende tur, og du er velkommen til en overnatning her i Blantyre i det sydlige Malawi, hvis du kommer på de kanter. Mit mobilnr er +265 (0)997 574 490.
  Fortsat god tur.
  Med venlig hilsen Jakob

  Like

  1. Hej Jakob, mange tak for tilbuddet. Egentlig ville jeg gerne køre ud af Malawi ved grænsen syd for Nsanje, har bare hørt rygter om at man ikke kan få et Mozambiqueansk visum ved denne. Derfor var planen at krydse i byen Zobue hedder den vidst nord for Blantyre. Jeg ved ikke om du kender til grænserne, hvis du kan gøre mig klogere vil jeg være lykkelig da Afrika nu engang er et kontinent om hvilket internettet ikke altid er velinformeret.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s