Pøller

28. Maj
169km fra Britstown til Three Sisters
Lidt underlig dag, benene var totalt on-off, diamantben til elefantben og tilbage.

image

Der begynder at komme pænt mange stigninger i det ellers flade Karoo, det ser fantastisk flot ud, heldigvis kan jeg tage billeder når min hukommelse er blevet for arrogant til at nyde udsigterne.

image

Den eneste bebyggelse mellem start og slut idag var byen Victoria West. Jeg stoppede for at købe frokost, det Afrika jeg kender er definitivt slut, de havde ikke ‘pap’ (majs stadset) men pommes frites med grilpølser, hvor er jeg? Billigt var det, og massere af kalorier, men Sydafrika er sgu en anden verden.

image
Victoria i Victoria

Imorgen bliver lidt besværlig, enten kan jeg køre under 100km eller omkring 200km mellem Beaufort West og byen Klaarstroom er der 120 kilometers ingenting.
Spøjst mens jeg ligger her på det alt for dyre gæstehus og skriver, ligger der tre ‘Se og Hør’ lignende magasiner på Afrikaans og venter på at blive åbnet. Var det ikke fordi at der står Suid-Afrika på bagsiden havde jeg aldrig troet at de var herfra, ikke et strejf af en person med bare en smule melanin i huden (bortset fra en artikel om Boko-Haram i Nigeria). Apartheid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s