Lang lige streg 3 (ødelagt safari 2)

21. Maj
129km fra Dibete politistation til backpackersted 15km syd for Gaborone
Vågnede efter endnu en svær nat i teltet og måtte konstatere at jeg ikke havde mere brød, måtte bruge tid på at kogr havregrød. Politimændene ville lige sige farvel så jeg kom pænt sent afsted.
Jeg havde dog en skøn medvind og kom lynhurtigt sydpå.

image

Jeg stoppede ti kilometer udenfor Botswanas hovedstad Gaborone for at købe frokost og finde Wifi og derigennem et sted at sove. Stilte mig bagerst i køen i en bistro ting, bliver selvfølgelig overhalet hundrede gange jeg havde dog overskud, da det blev min tur blev jeg bare ingoreret af damen som bare hjalp personen bag mig, sådan blev det ved til jeg bare måtte gå. Gik så hen til et andet sted hvor kvinden som det første da det bliver min tur siger: “i’m not married” og peger på sin finger. Sjovt så forskellige oplevelser man får.

image

Måtte konstatere at Gaborone var alt, alt for dyr at sove i, billigste sted kostede omkring 500 pula, 180kr, det har jeg ikke råd til. Da byen desuden så ret usexet ud fortsatte jeg sydpå hvor der skulle være et lille backpackersted.
Stedet var desværre fyldt op (af amerikanske studerende), men jeg måtte gerne slå teltet op.

image

Stedet ligger lige ved siden af et naturreservat, så jeg tænkte at det var på tide at jeg skulle se noget vildt.
Jeg tror bare ikke cykelguderne vil at jeg ser dyr, jeg havde slået teltet op klokken tre og fik at vide at der var et “game drive” klokken seks, kørte op til naturreservatet klokken fem for at være sikker på at nå det, og får at vide at de ikke kører efter fire. Jeg må selvfølgelig ikke cykle ind, jeg må ikke hyre en chauffør privat, ingen chance for at se dyr. Jeg har krydset hele Afrika uden at se andet end aber og et par zebraer.

En kommentar til “Lang lige streg 3 (ødelagt safari 2)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s