Nkhotakota

6. Maj
155km fra Chintheche til Nkhotakota
Lidt dum morgen hvor jeg i et forsøg på at tisse og børste tænder samtidig, tabte min tandbørste ned på gulvet rundt om hullet, slut med den.
Jeg ved ikke hvor det kom fra, men jeg fløj afsted dagens første 100km.

image
Svært at forholde sig til at der er land lige på den anden side

Efter at lidt morgenregn var ovre har det været fantastisk solskin hele dagen. Vinden var heller ikke den store modstander, selvom den dog stadig blæser imod mig, og til tider kan være lidt skrap.

image
Ægte cykeltaxa, polstret bagagebærer, that's it

Vand har generelt været svært at skaffe her i Malawi, flaskevand er ej heller ret billigt. Købte derfor tidligt to enormt lange sukkerrør, ca 70 øre stykket en tyvendedel af hvad to liter vand koster, og lod det gøre det ud for væskeindtaget idag.

image
Jorden i Malawi er belagt med udspyttede sukkerrørsskræller

Idag blev jeg på Facebook kontaktet af en god ven der har en veninde der er i Lilongwe, hendes norske venindes kusine er dansk og bor her i Nkhotakota, de har gavmildt ladet mig låne et gæsteværelse. Kusines vens vens ven, ikke ofte at man laver aftensmad og låner senge ud til så fjerne relationer i hjemme i Danmark, gæstfrihed. Den pludselige luksus (brusebad og skylletoilet!) har sammen med de fantastisk venlige mennesker fået gjort at jeg bliver her to nætter. Cykeltøjet er alligvel ulideligt at lugte til.

En kommentar til “Nkhotakota

 1. Hej ingmar

  Hvor meget vand er der i et par meter sukker rør jeg tænker at man har brug for meget vand når man cykler i varmen. Hvor meget drikker du om dagen.

  Jeg læste et sted at du var løbet Tor for penge og måtte klare dig til grænsen unde mad og drikke. Hvad er dit budget ? Er det et bestemt beløb pr land eller dag eller ?

  Du skal testes for malaria skriver du, hvad gør du for ikke at få sygdommen og hvis du er uheldig hvad kan man så gøre. Malaria kan vel ikke helbredes eller ?

  Hvad med tstsefluer

  Christian

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s