Lortevej, lortedag

27. April
107km fra Babati til Kondoa
Har haft en rigtig rigtig frustrerende møgdag og gider ikke rigtig skrive noget. Efter 15 kilometer sluttede asfalten helt uanmeldt i byen Bonga. Det jord-, grus- og stenhelvede der fulgte resten af dagen var ubeskriveligt. Det tog 10 timer og et tarveligt styrt at tilbagelægge de bjergrige 90 kilometer.
Da det midt på dagen begyndte at vælte ned blev vejen til et stort mudderskred, der er mudder overalt, kæde, klinger og tasker. Rystelserne har ødelagt min bagdel og Victoria med hendes skrøbelige baghjul virker slet ikke tilfreds. Asfalten er endnu ikke i sigte herfra, jeg gider virkelig ikke endnu en dag som idag, har ikke haft en eneste sjov meter.

image

image

Jeg bliver sur hvis nogen i kommentarfeltet påstår at det bare ligner en almindelig grusvej, kom herned og se selv hvis i er i tvivl.

2 kommentarer til “Lortevej, lortedag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s