Danmark

21. April
125km fra Karatina til Nairobi
Glemte igår at nævne at min nye tyske ven gav mig et USB stik med en hulens masse musik, samt en lille adapter til at stoppe det i min telefon, hans rejse var næsten slut som han sagde, så han skulle ikke bruge det mere. Det var fandme venligt, jeg kan forhåbentlig nåt jeg har kopieret al musikken over, hjælpe en rejsende i nød på et senere tidspunkt.
Det regnede hele morgenen i Kenyas i forvejen grønneste og fugtigste område, ren regnskov.

image

Det har igen idag været en lidt underlig dag, har på det sidste følt mig meget fraværende, og idag var hjernen slukket totalt. Måske skyldtes det den fuldkommen vanvittige trafik på den smalle hovedvej, lå så langt ude til venstre jeg kunne og det føltes som om jeg skulle køres ned af hver eneste lastbil.
Det var en kæmpe befrielse da vejen endelig skiftede fra en til to baner (den var seks da jeg nåede Nairobi) og blev til motorvej, farten og kørestilen er den samme, men nu var der mere plads, nogen gange sågar et nødspor.

image

Endelig kom jeg efter en helt mentalt tom dag til millionbyen. Nåede dog ikke ind i centrum, men kørte gennem ambassadekvarteret, der kunne være Hellerup, og bor hos en dejlig, gæstfri dansk familie der arbejder i FN. Efter min hidtidige kenyanske sygdomstur var det virkelig skønt.

image

Så får jeg forhåbentlig ordnet alt der skal ordnes imorgen.

4 kommentarer til “Danmark

 1. Hej Ingmar

  Praler af dig stort set hver eneste dag – vi lider med dig og hepper på dig. Jeg var ude og cykeltræne i går for første gang – blev træt og slidt, og kom så til at tænke på hvad du gennemgår – jeg følte mig lidt ynkelig !

  Vi er rigtig mange, der på hver vores måde hepper på dig – jeg håber det kan være en lille hjælp, når det gør allermest ondt.

  Glæder mig til at høre mere nyt – fortsat god tur – du er bare så stærk.

  Mange hilsner

  Tom C/Tobias Fra: København til Capetown <comment-reply@wordpress.com> Svar til: København til Capetown <comment+lhgs02-e-oo8k46bgvag0t@comment.wordpress.com> Dato: Tue, 21 Apr 2015 21:52:08 +0200 Til: “Tom Christensen.” <tomc@aceline.dk> Emne: [Nyt indlæg] Danmark

  ingmarno posted: “21. April 125km fra Karatina til Nairobi Glemte igår at nævne at min nye tyske ven gav mig et USB stik med en hulens masse musik, samt en lille adapter til at stoppe det i min telefon, hans rejse var næsten slut som han sagde, så han skulle ikke bruge det”

  Like

  1. Hey Tom. Tak for de fine ord, cykling kan jo være modbydeligt, man skal lige igang. Det var lidt ærgerligt med min telefon, havde en masse fede billeder fra Etiopien jeg gerne ville have sendt jer. Heldigvis er meget af det smukkeste, Tanzania og Malawi, foran mig.
   Håber det hele spiller hjemme i DK!

   Like

 2. Wow, you’ve had some serious bad luck in Africa! Sorry to read about all you’ve been through. Hope things start to improve soon… Nat & Matt

  Like

  1. Well it is part of the deal though, I was a bit naive drinking the water unfiltered in Sudan. Hope bella Italia is at least giving you some nice food, if not awesome cykling.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s