Regn, regn, hagl, Kalabaka, regn

25. Februar
130km fra Argos Orestiko til Kalabaka
For første gang på denne tur vågnede jeg med det der minder om tømmermænd. Aftenen igår endte på det lokale Pizzeria (eneste åbne sted), hvor min deutsche freunde, en masse ældre græske mænd og jeg fik smagt alle lokale alkoholiske specialiteter. Det hele sluttede med at en skaldet tyk herre på græsk (hans fagter afslørede dog betydningen) fortalte min tyske ven hvor langt op han ville ******* Angela Merkel samtidig med at han tilbød os piger til 20 euro, tid til at komme hjem.

image

Det regnede tungt fra morgenstunden og Felix valgte, så priviligeret han er, at blive en dag mere. Jeg tog afsted kl otte og var helt gennemblødt allerede en time efter. Jeg fik lidt solskin omkring middag (billedet foroven) og blev helt tør inden det virkelig gik amok med modvind og hagl og massere af vand. Valgte i afmagt selv at gå lidt amok, skruede helt op for musikken, så jeg ikke kunne høre regnen, og dansede og sang så højlydt det var muligt på cyklen (det har sikkert set sjovt ud).

image

Er nu ankommet til Kalabaka hvor de berømte Meteora klostre ligger. Hverken vejret eller mit humørs reaktion på samme er helt fair over for stedet her som er helt unikt og noget jeg havde glædet mig meget til at se, blandt andet på grund af en kærlighed til James Bond filmene (legendarisk scene i ‘For your eyes only’).
Jeg kan desværre næsten ikke se dem i regnen, og derfor heller ikke tage billeder, men råder folk til lige at Google dem da de skulle være et fantastisk syn.
For at det ikke skal lyde for let har jeg for et par dage siden fået mig mig noget tarveligt udslæt på hænderne(grundet at jeg cyklede med våde handsker på den lange regnvejrsdag), hvorfor jeg har måttet fryse på fingrene idag. Det skal dog siges at jeg er ved meget højt humør, der er kun 350km til Athen og skal først flyve den 4. så kan få et par dages pause der.

5 kommentarer til “Regn, regn, hagl, Kalabaka, regn

 1. Godt at Angela Merkel ikke var der for så voksede renterne som frækere skulle betale… Håber at solen skinner imorgen og du kan se Meteora-klosterne
  Baci mamma

  Like

 2. Hej Ingmar- husk nu at nyde de oplevelser og nye mennesker du møder! Lad ikke km-tyranniet styre dig helt! Fortsat god tur 🙂 knus Tina

  Like

 3. Du er den sejeste Ingmar! For fanden mand, glæder mig til at følge med hele turen! Jeg ville aldrig kunne gøre det, men fuck hvor er jeg misundelig! Det ser for sindssygt ud 🙂

  Like

  1. Hey Sille, mange tak! Der er mange fantastiske syn på sådan en tur! Så mange at man helt glemmer at værdsætte en smuk udsigt, hvilket er lidt synd for mange de steder jeg besøger.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s