12. Can I have your passport please

Yes! Så skete det endeligt: blev stoppet ved en grænse! Jeg ved ikke helt hvorfor, men eventyreren i mig kan godt lide ideen om at skulle gennem en grænsepost, det føles mere autentisk, så kvinden ved den kroatiske grænse fik med stor glæde mit pas. På dagens 143 km har jeg krydset både den slovenske og den tidligere nævnte kroatiske grænse.

image

Dagen har budt på fantastisk solskin og 10 grader i skyggen (mindst 16 i solen!) og jeg har derfor for første gang på turen kunnet køre uden handsker!

image

Da jeg nærmede mig byen trieste fik jeg et maveonde, kom på dårlige tanker, og befandt mig pludselig i panikgearet på helt flad vej og kørte 5-6 km/t. Det gik dog over og jeg fik for første gang i en del dage set havet.

image

Nu befinder jeg mig i den super flotte kroatiske by Rijeka hvor min kroatisk talende chilenske værelseskammerat har vist mig rundt, lader til at jeg desværre er kommet en dag for sent til stedets store carneval, øv. Har dog spist mig stop-mæt og lige besøgt en konditor efter maden, alt sammen til under 35 kr, samholdt med de 135 kr for sengen giver det mig den hidtil billigste dag (igår var den dyreste).

image

3 kommentarer til “12. Can I have your passport please

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s