7. Kort cykeldag, meget alenetid

Onsdag d. 11 februar
Da jeg vågnede imorges havde jeg en tarvelig smærte i det øverste af lungerne, sammen med generelle sygdomstegn og manglende søvn (4 klasse fra Beyreuth evangelishe schule boede i naboværelserne) vidste jeg tidligt at jeg ikke ville nå langt. Lagde da også hårdt ud med en række modbydelige stigninger og har allerede fået testet panikgearet flere gange (absolut letteste udveksling på cyklen).

image

Efter at have kørt ikke andet end opad (sådan føltes det) med voldsomme mængder koldsved over det hele nåede jeg endelig sidste top på dagen. Herfra gik det behageligt nedad hele vejen væk fra den højderyg jeg har kørt på de sidste par dage.

image

De sidste ti flade km har bragt mig over floden Donau (den der løber gennem Wien, Budapest og Beograd) til byen Straubing. Byens hostel var, som så mange andre her på min tur, lukket frem til marts så efter en times rundcykling i byen for at finde noget billigt har jeg måttet konstatere at den slags ikke findes her.

image

Den meget korte tur, ca. 90km betød samtidig at jeg har haft en del tid på et hotelværelse her i byen, den slags er ikke sundt på en solotur. For pokker det er sørgeligt at være helt alene, har sagt det før, men sheisse jeg glæder mig til varme og lange lyse dage!!

4 kommentarer til “7. Kort cykeldag, meget alenetid

 1. Det ser køligt ud der nede, og træls med de hoteller der holder vinterlukket! Håber snart vejret bliver bedre. Er der stadigvæk medvind på turene? Og var det muligt at finde noget godt at spise? 🙂
  Hold også lige øje med din sygdom 😮 Ser langt hellere, at du kommer hjem i god behold, end at du når Sydafrika! Det er rigelig cool, at du er nået så langt som du er. Alt udover er bare “icing on the cake” 😀
  Du må forresten altid ringe eller skrive, hvis du savner noget selskab. Mobilen er altid tændt, og skal nok have røverhistorierne klar!

  Like

 2. Heysan!
  Mega sejt projekt, du har gang i! Respekt! Lyder til du savner Falko??!! Nogen at diskutere med??! Håber du får den fedeste tur..,kh fra din”gamle” (not) falko-lærer

  Like

 3. Tak for gode opdateringer på din tur:) Op med humøret! Der er ikke så langt til lange lyse dage og varmegrader som der har været! Du er sku for sej! Og god ide med bussen hvis det bliver for meget! Knus herfra:)

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s