8. 1000 km passeret, stenhård hud i mellemkødet og alper imorgen

Så er vi nået den første kilometermæssige milepæl, 1000 km passeret på en forholdsvis begivenhedsløs dag. Den startede dog på skønneste manér, efter ved udcheckning at have small-talket om min cykeltur med hotelkvinden gav hun mig 6 euro for meget tilbage og sagde med et stort smil på sit bedste tysk-engelsk “you will need lot’s of money”.

Desværre skulle jeg ikke den vej, kunne ellers godt bruge en god tan:
image
Vejrudsigten havde lovet blå himmel og sol, og jeg glædede mig på forhånd til at skulle se alperne komme tættere i horisonten. Virkeligheden var dog en anden, helt overskyet og desuden tåget fra morgenstunden, så har absolut intet kunnet se.
Dagens 146 km var som sagt forholdsvis begivenhedsløse, højdepunktet kom da jeg passerede Tysklands bedste supermarked år 2014, wuhuuu, havde desværre ikke tid til at besøge stedet (byen Trostbergs absolutte stolthed, supermarkedet havde sågar fået en reklameplads på byskiltet).
image

Dagens sidste, tæt tåge indhyllede kilometer har bragt mig 650m op til byen Siegsdorf, hvor jeg nu vil forsøge at spise mig gennem de alt for store mængder surkål jeg er blevet serveret (av det smager tarveligt). Får brug for al energi til imorgen når jeg skal op i alperne.
image

6 kommentarer til “8. 1000 km passeret, stenhård hud i mellemkødet og alper imorgen

 1. Fedt man, stærkt at det går fremad! Vildt at du når alperne allerede i morgen, og godt at du får noget mere end bananer og barer til aftensmad :p Håber de har en god morgenmad, så du får fyldt helt op i depoterne. Det bliver godt at nå alperne! 😀
  Og så skal du vidst ikke være bange for ikke at få en tan, når du når Afrika :p

  Like

 2. Caro Ingmar,
  sai che la sera io e Davide non ci addormentiamo se non leggiamo prima dove sei arrivato e come stai? Siamo contenti che tu sia già sulle splendide Alpi.
  Forza Ingmar!
  Un abbraccio
  Zia Emy e Davide

  Like

 3. hold nu kæft, alperne byder jo på næsten pittoreske omgivelser hvis mosekonen ellers beslutter sig for at stoppe alt det bryggeri.. det er nu man begynder at blive lidt jaloux 😛

  Like

 4. Hey Marno, 1000 kilometer er for vildt. Jeg er sindsygt misundelig på dig! Det du har gang i er det fedeste eventyr! Det er allerede mærkeligt at du er væk, vi savner dig herhjemme. Lækker poul.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s