6. Česká Republica

Tirsdag d. 10 februar:
Så fik jeg idag krydset hele to grænser, ind og ud af Tjekkiet. Idag var samtidig også første dag med begyndende bjerge, jeg har ifølge Google maps kørt 1700 højdemeter!
Jeg befinder mig i den meget idylliske by (for idyllisk til interetdækning) Trausnitz i den nok mest kendte af de tyske delstater, Bayern.

image

Turens første klipper!

image

Ankom for første gang tidligt til min destination her idag for at være sikker på at finde et sted at sove. Kvinden der styrer dette jugendherberge taler dog absolut intet andet end tysk. Efter at have talt absurd hurtigt på tysk i fem minutter, uden at jeg fattede en dyt, stak hun mig blot en nøgle og gik. Byen viste sig at være helt i vinterhi og jeg har for anden gang måtte spise Bananer og chokolade til aftensmad, øv jeg er sulten.

image

Al tiden alene har efterhånden også fået mig til at tænke over hele turen her. Inden jeg tog afsted var jeg meget determineret og helt militant omkring det at komme hele vejen på cykel. Jeg vil ikke til Cape Town for en hver pris, hvis noget bliver usundt, farligt eller på anden måde ubehageligt må jeg hoppe på en bus og cykle videre fra hvor det igen er trygt. Hvis dette skuffer nogle, så kan jeg egentlig godt forstå det, men turen er nu en gang min. Jeg håber selvfølgelig ikke at en bus bliver nødvendig.

6 kommentarer til “6. Česká Republica

 1. Årh det lyder ganske fornuftigt bro’, du skal selvfølgelig ikke sætte dit eget helbred på spil! Og du har helt ret, det er din tur og ingens andre – du ved at vi er mega stolt af dig lige meget hvad du foretager dig ❤
  Se nu at få en masse og spise, for du ved at det kun bliver svære og svære at få noget godt at spise jo længere sydpå du kommer.
  Husk hvis livet nogensinde bliver surt, så hellere tag en dags pause eller to, hvor du får noget hvile og mad, og måske kommer ud og opleve noget.

  Ps. skype-date snart?

  Like

 2. Kære Ingmar
  Fantastiske fotos – det ser enormt dejligt ud. Jeg er som søster super stolt af dig – jeg forventer intet af dig. Alt hvad du allerede har gjort er fantastisk. Hop på en bus, et tog, en flyvemaskine eller kom hjem når/hvis det kniber. Du skuffer aldrig, aldrig.Vi vil altid være der.
  Vigtigst – se at få spist noget mad!
  Mht adresser i Afrika – ja jeg har en kvinde i kikkerten, hun har ikke svaret – men jeg tror hun er på ferie. Mht Makedonien og omegn kan du få nogle adresser, hvis du kører den vej. Natashja her fra arbejdet stammer fra Makedonien og har en stor familie som vil hjælpe.
  So far so good – Alperne nærmer sig – tag et par dage på ski i Zell Am See
  kh far

  Like

 3. Du lyder til at være en klog mand , det er super fedt at side og læse om din tur og hvad der sker oppe i hoved når man for lidt fred

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s