4. Marathontur, mørkekørsel, medvind og en meget dårlig vej

Kan læse at min gamle træner herinde har skrevet at jeg bør tage den lidt med ro her i starten, det bør jeg have vidst inden idag, jeg befinder mig nu i Leipzig 234 km syd for hvor jeg startede imorges.

For lige at starte hvor jeg sluttede igår, så havde den gæstfrie tysker lagt morgenboller og kaffe frem inden han kom for at hente nøglerne imorges, god stil!
image

Og lige et billede af gården:
image

Herefter stod den på solskin og en fantastisk nordenvind, mens jeg begav mig sydpå. Eventyreren i mig lokkede mig væk fra hovedvejen ud på nogle små tyske markveje, en beslutning jeg hurtigt fortrød, tip fra Ingmar: hvis du ønsker at forælde din cykel og dit underliv, men ikke har tiden til det så find en tysk markvej og kør lidt på den. Det tog en time at tilbagelægge 5 km.
image

Herefter blev jeg på hovedvejene resten af dagen. Efter en yderst uautenstisk frokost/aftensmad på World of pizza i Dessau 64 km nord for Leipzig kl. 17:30 gik turen videre sydpå efter solnedgangen. Efter nogle yderst ubehagelige og meget mørke kilometer (med et faretruende lavt strømniveau på cykellygterne) ankom jeg kl. 21:20, 12 timer efter starten imorges, på AO hostel i Leipzig, med meget ømme ben og et endnu mere ømt mellemkød!
image

4 kommentarer til “4. Marathontur, mørkekørsel, medvind og en meget dårlig vej

 1. Hold nu fast, det var imponerende langt du nåede i dag! Håber du har fået en god Helosan med :p husk dog at der er grænser for hvor hurtigt man heler på en dag, og du skulle gerne kunne holde til at sidde på sadlen resten af turen.
  Men igen, imponerende langt 🙂 Så endte vejrudsigten altså med at passe mht. medvinden? Det virker til at den går mere over i vest de næste dage, men det passer i virkeligheden måske også godt til ruten. Krydser fingre for noget medvind til dig i hvert fald!
  Hvordan står det ellers til med cyklen? Sidder det hele stadigvæk som det skal? 🙂

  Like

  1. Hmmm brugte alt mit drikkevand på skylle mudder ud af kæden efter den forfærdelige vej idag. Men skal ikke køre mere end 100-120 stykker imorgen. Ja lader til at den står på vestenvind fremover

   Like

 2. Kære Ingmar
  Jeg synes du er sej. Fantastisk hvor langt du kørte i går. Jeg har delt din blog med alle inde på arbejdet. Der er stor interesse for at følge med. Jeg har fået nogle tilbagemeldinger med nogle der har taget samme tur – på motorcykel. Du får en henvisning i morgen fra mig. Det kan være du kan hente noget der.

  Håber at humøret er højt og at du ikke presser dig selv for meget.

  Elsker dig. Far

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s