3. Palle alene og sulten

Tak for alle de fine ord her på siden! Det lader til at min lille cykeltur har fået et publikum stort nok til at jeg kan tillade mig at skrive så ofte det er muligt. Det vil jeg med glæde! Idag var planen at køre fra Rostock til den forholdsvis lille by Pritzwalk 119km syd for førnævnte. Dagen startede til stor utilfredshed ud med et par fuldstændigt sneklædte cykelstier der reducerede min hastighed til 3-4 km/t, ikke just tilfredsstillende når 14844 km venter.

image

Efter jeg besluttede at holde mig til de større veje gik resten af dagen relativt begivenhedsløst.

image

Da jeg klokken lidt over 7 ankom til Pritzwalk besluttede jeg grundet en blanding af overmod og høje hotelpriser at fortsætte lidt endnu, ud på landet, ud i mørket. En beslutning jeg hurtigt fortrød da tyske bilister giver godt med gas på de mørke landeveje. Det viste sig at være mere end svært at finde et sted at sove, ved et held fik jeg af en hundeluftende kvinde et telefonnummer til en herre der havde en tom gård i nærheden, han kom forbi og gav mig nøglerne mod en betaling på 35 euro (dyrere end hotellerne, øv). Helt alene på en iskold gård i Tyskland, der er dog varmt (omend foruroligende grumset) badevand. Der er for langt til nærmeste spisested, så en banan og nogle chokoladebarer udgør dagens aftensmad.
Forhåbentlig finder jeg et mere fornuftigt sted at sove imorgen.

8 kommentarer til “3. Palle alene og sulten

 1. Ciao Bello 35 euro er ikke dyrt for et hotel, men måske for et gård. Derfor tager hotellet næste gang. Det er vigtigt at du får ordentlig mad. Ring i morgen når du er ude at spise. God nat og bacioni mimma

  Like

 2. Haha, godt du fandt et sted at sove. Pænt random med et nr. fra hundelufteren. Spis hellere alt du har nu og køb ind i Lidl senere! Du må have rigeligt med energi.
  Ser forresten at du får en pæn medvind fra nord. Desværre ikke de vilde plusgrader, men solen bør komme lidt igennem.
  Anyway, gå lige efter noget mad som førsteprioritet i morgen og så fortsat god tur!

  Like

 3. Hey Ingmar, et eller andet sted er jeg ikke overrasket over du springer ud i sådan et eventyr, sejr er det i hvert fald. Helt enig med Andreas om det er alt afgørende du får spist rigeligt, både pga den lange tur du har foran dig men ikke mindst pga kuldet som jo også øger din forbrænding en hel del. Kulden er nok også med til at du har stive ben. Uden at kande dine planer, tænker jeg det kunne vær efornuftigt at sætte lidt mindre mål her i starten rent km mæssigt, lige for at komme i gang og bedre kunne håndterer kulde og de andre udfordringer :-). Pas på dig selv der ude

  Like

 4. Caro Ingmar,
  non risparmiare mai sui soldi per dormire e per mangiare. Questa avventura che stai facendo non è bella solo se la finisci, ma se la fai, magari solo in parte, godendoti i paesaggi e sfruttando l’occasione per pensare al bello della vita.
  Io ti consiglio di non pensare all’arrivo e a quanto ti manca; nessuno ti dà ordini, sei tu che decidi cosa fare. Scegli ogni giorno di fare la cosa migliore e che ti piace di più
  Un grande bacio
  Zia EMY

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s