2. Endelig i gang

Så er første dag overstået og jeg er fremme på et Hostel i Rostock, Tyskland. Jeg ved godt at det er tidligt at jeg allerede skriver herinde, skal nok holde lidt igen fremover, Idag er dog lidt en milepæl alligevel. Første grænse er allerede passeret og jeg mangler dermed kun 18 nye lande før jeg er fremme, yay!

Sidste glimt af Danmark i meget lang tid:

image

Tyskland!

image

Jeg er allerede ualmindeligt træt efter dagens lidt over 150km det bliver ikke sjovt hvis ikke mine ben begynder at danse lidt mere ubesværet i de pedaler.

image

Dagen startede med at min søde far og min gode ven og tidligere holdkammerat Andreas fulgte med ned til Køge. I må endelig stille mig spørgsmål eller på anden måde holde mig lidt beskæftiget mental mens jeg er væk!

image

5 kommentarer til “2. Endelig i gang

 1. Tak for turen, Ingmar! 🙂 Godt at høre du nåede til Tyskland. Du slipper nok ikke helt for ømme ben de næste dage, men du kommer forhåbentlig ind i rytmen. Please hold os opdaterede så ofte som muligt! Det er en fornøjelse at følge med 😀
  Håber forresten du finder noget ordentligt at spise. Sørg for at få rigeligt. Det er ikke helt lidt du får brændt af :p

  Like

 2. “L’esperienza conta e quando sei giovane è importante farne tanta senza avere paura di prendere qualche schiaffo di troppo.” Francesco Moser

  Buona pedalata, Ingmar! 🚲

  Like

 3. Det er spændende at se og læse hvad du oplever så bliv ved med at skrive når du har lyst! Bacons mamma e papa’

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s