Lang lige streg

19. Maj
168km fra Francistown til Palapye
Dagen har været relativt begivenhedsløs. Vejen mellem Francistown og hovedstaden Gaberone er en komplet lige linje mellem de to byer, idag fik jeg tilbagelagt den første tredjedel.

image

På trods af at bilerne må køre 120 er det forholdsvist ufarligt at køre i siden af vejen da der er et fint nødspor. Da der ikke er ret meget at se på falder man helt i staver. På vejen har jeg dog for første gang i Afrika set tyske biler, der siger vel lidt om velstandsniveauet, og om hvor meget jeg har kedet mig.
Højdepunktet var et lille træskur der servede Sadza i siden af vejen.

image

Nu er jeg så kommet til byen Palapye hvor jeg på trods af hundredvis af skilte der lover Guest House ikke har kunnet finde et eneste, to lidt lumske kvinder tilbød mig at sove i deres hus. Takkede ja og betalte dem fem gange hvad et værelse koster i Malawi,men nu vil de ikke stoppe med at bede om penge.

image

Den ene kvindes børn er dog meget søde, og vældig glade for de enorme mængder jordnødder jeg fik med af mine værter den anden dag og som jeg aldrig når igennem alligevel. Internet får man ved at gå lidt rundt og finde et sted hvor tyve mennesker sidder med deres smartphones på gaden, der er en der har glemt at sætte en kode på sit Wifi.

En kommentar til “Lang lige streg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s