Konsulatkaos

12. Marts
Aswan
Går til det sudanensiske konsulats adresse, på døren er et skilt hvor der står at de er flyttet. Adressen står på arabisk, great. Går tilbage til hotellet hvor det er WiFi og Googler det, går til adressen fra Google maps, der er ingenting. Spørger en taxachauffør om han ved hvor det er “of course my friend”, i sin iver efter at få mig som kunde forhandler vi os til at han kører mig derhen for ti pund. Bliver herefter kørt til togstationen tæt på den gamle adresse med skiltet. Han spørger en ven hvor det ligger og finder ud af at det er længere væk end han forventede (han anede ikke hvor der var), og vil pludselig ikke køre mig derhen for ti pund, men heller ikke lukke mig ud af bilen uden at jeg betaler de ti. Ender med at betale ham 20 pund, og han kører forkert 30 gange men får mig dog frem.
At sidde og vente på at komme ind til generalkonsulens sekretær er værre end at vente før en svær eksamen. Kommer ind og afleverer de relevante dokumenter og den udfyldte formular sammen med et japansk par der skal samme vej som jeg, dog med bus. Grundet mit danske pas skal jeg aflevere alle ti (!!!!) fingeraftryk, de japanske skal nul. De kan samtidig få deres ansøgning hastebehandlet, noget jeg ikke kan, tak Kurt. Må nu finde på noget at lave her i Aswan til på søndag, hvor jeg forhåbentlig kan få et visum og komme ud i ørkenen.

image

Noget jeg dog passende kunne lave er at købe mig nogle par sokker, vaskede tøj i en håndvask i morges og hang tøjet op overalt på værelset. Da jeg kommer tilbage fra konsulatet er alle sokkerne fløjet ud af vinduet, ups.
Det nager mig gevaldigt at være her i Aswan, jeg føler mig meget alene i den travle by, er lidt irriterende ikke at gøre fremskridt.

Har kun tre led af mit sidste sukkerrør tilbage.

5 kommentarer til “Konsulatkaos

 1. kære ven
  Jeg har nu spildt 30 min på nettet for at undersøge hvad du kan lave i det komplet uduelige lortehul af en by, som du befinder dig i. Jeg skriver spildt, fordi jeg virkelig mener spildt, for der er seriøst intet at lave der. Mit bedste råd er at du stikker de aber, der skal ordne dit visum, nogen bananer og stiger op på jernhesten igen også bare videre! Ellers håber jeg du har det godt og får oplevet nogen ting, som du aldrig glemmer.

  God vind!
  p.s. hvis du skulle løbe ind i problemer i somalia, så kender jeg nogen gutter fra nørrebro der kan hive lidt i nogen lænker.

  Like

  1. Hahaha ja har selv lagt mærke til det 🙂 og tak for det min ven! Tror desværre ikke at de bliver så glade hvis jeg kalder dem aber, men Bananer dem er folk glade for, dog ikke så glade som jeg er det. Kan da godt være jeg skulle snige mig forbi med en klase eller to, omend det er fridag idag hernede.

   Like

 2. Hej ingmar
  Imponerende ridt du er ude på. Så er det vist ved at være tid til dit gamle ynglingsemne -Sahel. Begreber som Nomadisme, dynamisk højtryk, vand- og energibalance samt akacietræer kan du passende repetere på de mange kilometer gennem de næste par tusinde kilometer
  Fortsat god tur
  Din gamle NG-lærer

  Like

  1. Har allerede NG kørende konstant i baghovedet, håber på at flyve med passatvinden sydpå. Ved at jeg passerer ITK-zonen omkring Kenya hvorfor jeg nok får nogle heftige regnskyl der. Ved at Ethiopien bliver behageligt køligt da det meste af landet ligger i 25-2700 meters højde. Uden pis, tænker faktisk en del i de baner, og har tit NG lokalet i hukommelsen.

   Like

   1. Haha – hvor fedt at høre. Så er alt bavlen man fyrer af alligevel ikke formålsløst.

    Håber du snart slipper væk fra Egypten og ind i langt mere civiliserede lande 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s