Grækenvejr

27. Februar
45km fra Lamia til Amfikleila
Så kom den, dagen hvor det blev for meget. Jeg stod op i morges og kiggede spændt ud af vinduet, regnvejr. Tog det tørre cykeltøj og de våde sko på og begav mig, allerede nu, frustreret ud i regnen. En halv times tid senere var alt vådt, alt. Det er helt vildt frustrerende, jeg forstår slet ikke hvordan at det kan regne så meget.

image

Efterhånden nærmede jeg mig dagens store stigning der skulle bestiges, 600 meter op i regnen. På vejen op var jeg tæt på at miste forstanden, jeg fik så højt jeg kunne råbt alle de værste gloser det danske sprog rummer til den græske himmel, hvortil den blot svarede med mere regn på den tomme bjergvej. Det var en stor mental sejr at komme op på toppen.

image

På nedkørselen blegyndte jeg at fryse voldsont, regnen i 650 meters højde er iskold. Og da jeg nåede bunden og regnen bare blev tungere og tungere gav jeg op, ville ikke mere. Selv efter at have givet op fik jeg ikke lov at slippe, der var nemlig ingenting 15km til nærmeste by, ingen tankstation, restaurant, supermarked intet sted jeg kunne få lov at gå ind og få varmen, få lov at give op. Efter at have bandet/grædt mig frem tog nogle meget venlige mennesker imod mig på hotellet her i byen og gav mig straks noget varm kakao uden beregning.
Nu sidder jeg på hotellet og leder desperat efter en vejrudsigt der ikke lover regn imorgen.
… 154 km til Athen.

6 kommentarer til “Grækenvejr

  1. Jævnfør et af de nyere simpsons-afsnit har Angela Merkel og resten af EU solgt Grækenland på eBay, så betvivler virkelig hvorvidt Angela stadig ønsker regn over det græske… Men det er nu alligevel lidt synd for dig
    Hvis du ser positivt på det så er der kun 4-5 dage til flyet vil bringe dig til varmere og tørrere breddegrader!

    Like

  2. Årh Ingmar….. alle varme tanker går til dig. Vi troede faktisk nærmest aldrig, at det regnede i Grækenland, hvor er du bare pisse uheldig med det vejr. Vi håber inderligt, at søde grækere tager sig lidt af dig, at du bliver helt tør og varm – ikke mindst at vejrguderne er med dig i morgen. Din viljestyrke er helt særlig og beundringsværdig. Det er dejligt og modigt, at du deler dine udfordringer og dårlige dage her på siden. Vi følger dig tæt. Tusind varme tanker og knus fra fam. Vissing

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s