10. Isdronningen Ingmar

Efter en nats søvn i Saalbach var planen oprindeligt at blive der og holde en dags pause, lige at få fikset cyklen, slappet lidt af, måske endda stået lidt på ski og måske fået hul på ølstatistikken. Jeg valgte dog at drage videre, måske fordi at de glade, travle og energiske guiders rutineprægede og ansvarsfulde hverdag lå for langt fra vagabondlivsstilen jeg praktiserer eller fordi at jeg var bange for at for megen social omgang ville gøre det svært at forlade dem senere. Jeg skylder dog de flinke guider fra Højmark skirejser i Saalbach et kæmpe tak for at have taget godt i mod mig.

image

Jeg begav mig ud i den iskolde og utroligt flotte alpemorgen og måtte efter ikke alt for mange kilometer konstatere at mine øjenvipper var frosset til, hvilket havde en ikke så lidt sexet effekt på mit udseende:

image

Dagens første 80km bragte mig op til, og forbi, skisportsbyen Bad Gastein inden jeg skulle på biltransporttoget gennem tunnellen mellem Bockstein og Mallnitz, og nej det er ikke en kapitulation, den eneste vej over alperyggen, vejen forbi Grossglockner er dækket af fire meter sne og er særdeles lukket.
Da jeg kommer ud på den anden side var det et par grader varmere og der var næsten ingen sne, pudsigt som vejret kan variere inden for blot 10 kilometer.

image

Jeg befinder mig nu i byen Dolsach og har altså kun kørt 129 km idag, dog har der været nok med højdemeter, må acceptere at dagsgennemsnittet daler lidt her i alperne

3 kommentarer til “10. Isdronningen Ingmar

 1. Kære Ingmar
  1) Flotte billeder, hold op hvor ser der dejligt ud der hvor du er og vejrudsigterne ser generelt godt ud for din videre færd.
  2) København slog Viborg 23-19 ….. ehhhh!!
  3) Bliv ved med at opdatere din blok – den er godt skrevet og super sjov.
  4) Håber din cykel fortsat er i godt humør, selvom jeg ikke synes det lyder godt med det skævvredne kassette!

  Knus, jeg elsker dig!

  kh Far

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s